Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Bel ons gerust, dat vinden we leuk! Tel. 0475-850166........ 7 dagen per week bereikbaar van 07:30u tot 21:30u
86 beoordelingen. 99% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
10-8-2022 11:25:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een fijn adres om op een zonnige middag naar mijn toekomstige autootje te gaan kijken. Vriendelijke ontvangst door Peter en uitleg over de occassion. Daarna een proefrit en nog wat informatie. Mijn auto kon ik inruilen! Tot slot werd de deal afgerond met koffie in het kantoor. Ik ben tevreden terug naar Brabant gereden en hoop nog vele jaren plezier te hebben van de Panda.
4-7-2022 12:51:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hele aardige vent en een prima deal kunnen maken!
25-5-2022 10:46:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb bij Peters Trading een bakfiets gekocht, nu ruim een week in ons bezit en ik ben enorm tevreden. Hij had er duidelijk verstand van en kwam dus ook met goede tips voor onderhoud en om het gebruik nog makkelijker te maken. Vriendelijke man en dacht goed met onze situatie mee, een echte aanrader!
12-5-2022 09:01:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Adequaat, betrouwbaar (komt afspraken na) op een plezierige wijze transactie gerealiseerd. Snel en netjes geregeld en mijn nieuwe bedrijfswagen direct mee kunnen nemen. Naar mijn mening een win-win situatie.
20-3-2022 16:19:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
We waren al een tijdje op zoek naar een stationwagen, hierdoor via internet terecht gekomen bij Peters Trading. Na een telefoontje met de vraag naar de evt. inruilwaarde van mijn bestaande auto kreeg ik zowaar direct een goede inruilprijs. Direct afspraak gemaakt voor een proefrit en bij aankomst stond de auto gepoetst en al te wachten op ons. De auto reed lekker en na terugkomst van de proefrit hebben we de deal snel kunnen sluiten en de auto ook direct kunnen meenemen naar huis aangezien Peter er al van te voren voor gezorgd heeft dat de auto van een beurt en een nieuwe apk was voorzien. Chapeau!
22-1-2022 10:25:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prachtig motor gekocht in het voorjaar van 2021. Deze BMW is echt een heerlijke machine, waar ik nog steeds heel veel plezier aan beleef. Bij de volgende aankoop meld ik me weer in Neer. Ga zo door Peter!
4-11-2021 15:09:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Auto gekocht bij Peters Trading. Heel prettig contact. nam ruim de tijd om al mijn vragen te beantwoorden, rustig de auto te bekijken en een proefrit te maken. Betrouwbaar, eerlijk en vriendelijk. Zeker geen spijt van mijn aankoop bij Peters Trading!
14-10-2021 11:17:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Hebben daar een zeer mooie Honda Shadow two tone motor gekocht. We werden zeer vriendelijk ontvangen en goed voorgelicht. De motor is op en top. Zelfs voor verkoop eerst goed nagekeken. Na een proefrit waren we direct verkocht. Echt aan te raden. Zou zo weer een motor of auto kopen.
10-10-2021 10:11:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prima, open en eerlijk aankooptraject van een exclusievere auto bij Peters Trading doorlopen. Servicegericht, hielp bij het laten keuren en uiteindelijk een goede en vriendelijke aflevering. Een aanrader!
6-10-2021 12:04:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Nette en vlotte afhandeling, denkt mee en komt daardoor snel tot een deal
25-8-2021 09:58:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne motor gekocht bij dit bedrijf. Goed en eerlijk advies. Fijne mensen in de omgang.
28-7-2021 19:37:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Vriendelijk en aardig! Alleen niet tot een overeenkomst kunnen komen en we zaten niet ver uit elkaar met de prijs. Heel jammer.
14-7-2021 11:03:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben in mei een Kia Sportage gekocht bij PetersTrading, we zijn ontzettend tevreden over de service en de kwaliteit auto. Nadat na 2 weken na aankoop een marter de transmissieslang kapot had gebeten heeft Peter ons meteen geholpen met het regelen van een autogarage die plek had op korte termijn. Kortom een top auto gekocht bij een top gast!!
7-7-2021 18:30:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Bij Peeters Trading hebben wij een auto gekocht!! Na een afspraak super goed ontvangen. Leuke prijs gekregen voor mijn inruil auto. Dhr.Peeters was eerlijk en wees mij op een aantal gebruiksporen van de te kopen auto!! Nadat wij goed onderhandeld hadden... was de koop rond.. Bijzonder was...dat de dhr. Peeters de dag erna telefonisch contact met mij nam.....om te vragen of alles goed was gegaan....en of ik nog opmerking had. Dit vind ik super top....een aanrader om bij Peeters een auto te kopen. Heer Peeters succes!! Greetings...Herman
4-7-2021 08:13:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
10
29-5-2021 18:54:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goed bedrijf waar je echt wel iets kan kopen
11-5-2021 08:00:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik sluit me helemaal aan bij eerdere reviews. Telefonisch een afspraak gemaakt om een auto te bekijken. Dit kon gelukkig ook op zondag. Peter is een vriendelijke prettige man. Wees ook op kleine lakschades. Duidelijke uitleg over de auto. Proefrit met de auto kunnen maken. Administratieve afhandeling verliep snel. Onze oude auto hebben we ingeruild. ‘S Avonds nog een berichtje ontvangen of de terugrit met de nieuwe auto goed was verlopen. Heel attent. Ik raad Peter zeker aan als je op zoek bent naar een auto.
28-4-2021 21:22:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer prettige ontvangst en een prima afhandeling van onze overeenkomst. Behulpzaam en een dag na aankoop nog even informeren of alles naar wens is....welke dealer/ verkoper doet dat tegenwoordig nog? Ik kan Peters Trading van harte aanbevelen!
2-4-2021 09:40:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij zijn super goed geholpen bij Peter. We hebben goede deal gesloten met een nieuwe auto en een goede op prijs terug gekregen voor onze auto. Fijn en betrouwbaar adres. Wij komen zeker weer terug.
1-4-2021 22:32:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Na druk gezocht te hebben naar een volvo v60, kwam ik in Neer bij Peter uit. Peter bood een prachtauto voor een goede prijs. Peter toonde zich deskundig en wees ons op de minieme beschadeging en was uiterst behulpzaam met tips en trics. In de communicatie was hij helder en snel. Goede ervaring om met Peter samen te werken
29-3-2021 19:00:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer vriendelijk, goede prijs kwaliteit, ga zeker weer terug.
17-3-2021 19:46:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Wij hebben onze auto 4,5 jaar geleden bij Peter gekocht en hebben er met veel plezier (en probleemloos) mee gereden. Omdat ik geen gezeur wilde van mensen die op Marktplaats met onzinnige biedingen komen aanzetten, heb ik contact opgenomen met Peter met de vraag of hij de auto niet wilde terugkopen. Peter heeft mij netjes een marktconforme inkoopprijs geboden en binnen een paar dagen werd alles keurig door hem afgehandeld. “Boter bij de vis” en geen gezeur. Peter heeft verstand van zaken en komt gewoon, eerlijk en betrouwbaar over. Een absolute aanrader.
3-3-2021 20:15:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vorige week bij Peterstrading een auto gekocht. Voldoet aan al onze wensen en wij zijn er erg blij mee. De beurt was al gedaan We konden de auto direct meenemen en onze eigen auto achter laten voor een vooraf afgesproken bedrag . Bedankt Peter wij melden ons weer bij onze volgende auto.
6-2-2021 21:00:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Wij zijn zeer goed geholpen. Als is fijn verlopen goede service daar. En als we weer een andere auto nodig hebben gaan we zeker weer daar naar toe. En we nu een super fijne auto wij zijn er blij mee.
14-12-2020 10:13:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afspraak gemaakt met Peter en mijn wensen kenbaar gemaakt. Peter ging aan de slag en na enkele dagen reageerde hij dat hij dacht een geschikte auto te hebben gevonden. Wij hebben over de technische details en de prijs gesproken en kwamen snel tot overeenstemming. Heb Peter ervaren als een deskundig en technisch adviseur met een open eerlijke houding. Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. De auto werd spik en span afgeleverd en ik rijd in de perfecte auto. Tine Bonten, Helden
16-10-2020 17:10:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Suzuki motor gekocht, prima ding en ik heb er veel plezier van
7-10-2020 09:29:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Mooie bmw motor gekocht. Erg behulpzaam en zeer vriendelijk. Ik ben heel goed geholpen en heeft mij een hele mooie deal gegeven en overal eerlijk over geweest. Heel erg bedankt voor de mooie motor.
3-10-2020 09:31:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een auto en een motor ingeruild voor een keurige motor op leeftijd. Er werd netjes melding gemaakt van een lekke pakking in de uitlaat, wat ondertussen verholpen is. Peter is open, eerlijk, gezellig en komt betrouwbaar over. Zijn werkplaats ziet eruit om door een ringetje te halen.
29-9-2020 13:46:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Vriendelijke en eerlijke service ! Nette locatie / garage.
1-9-2020 12:14:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super fijne en betrouwbare service. Top auto gekocht voor 'n goede prijs. Wij kunnen Peters Trading zeker aanbevelen!!
31-8-2020 09:21:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Werd hier prima geholpen, ook het technisch probleem wat naderhand optrad werd in onderling overleg prima geregeld. Eerlijk en betrouwbaar, ik kan dit bedrijf aanraden.
15-8-2020 19:35:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Op maandag telefonisch contact gehad omtrent een mercedes C-klasse uit 2017, gelijk al een goed en betrouwbaar gevoel dus een afspraak gemaakt voor de Zaterdag daarop deze afspraak werd netjes nagekomen (ondanks andere bieders) en het verhaal omtrent de wagen klopte. Keurig en betrouwbaar bedrijf zou er zeker nog eens een auto aanschaffen!
4-8-2020 16:27:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Peters trading, goed en eerlijk bedrijf waar je goed en gemoedelijk zaken kunt doen voor zowel auto of motor.
28-7-2020 10:42:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooi bedrijf, alles ziet er verzorgd uit. Met Peter Peters is het een prettige manier van zaken doen. Niet opdringerig, maar betrouwbaar en eerlijk. Ook naderhand kun je voor vragen altijd terrecht. Peter Bedankt!
24-7-2020 17:45:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Zeer correcte service. Komt afspraken na, omschrijving van het voertuig klopt precies. Objecten die deze garage verkoopt zijn op een bijzonder hoog niveau gepoetst. Ga zo door Peters Trading
4-6-2020 13:56:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Tijdens mijn zoektocht voor een vervanging van mijn R1100RT kom ik per toeval via internet bij PetersTrading in Neer en daar stond de motor waar ik naar opzoek was een R1200RT. Na een afspraak ben ik vanuit het zuiden naar Neer gereden , Na de kennismaking met Peter Peters volgde een gemoedelijk gesprek wat vertrouwd op mij overkwam. Na de proefrit stond voor mij al vast deze gaat het worden . We zijn samen tot een akkoord gekomen en de inruil van mijn 1100 werd besproken. Met enige weemoed heb ik na ruim 11jaar afscheid genomen van mijn R1100RT maar daar heb ik een zeer mooie en technisch perfect onderhouden 1200 RT voor terug. Peter bedankt en je weet "mond tot mond reclame" is nog altijd de beste.
30-5-2020 08:43:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prima bedrijf, transparant in handel, flexibel met afspraken, kortom vertrouwd adres daar kun je met een gerust hart een auto of motor kopen!
28-5-2020 10:56:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Auto gekocht bij Peter. Goede auto voor een goede prijs. Ik was mijn zonnebril vergeten in de auto die ik ingeruild had. Had peter een belletje gedaan en heeft hem keurig en netjes direct weer opgestuurd.
12-5-2020 17:40:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Motorfiets gekocht hier en alles soepel verlopen Vriendelijk verloop bij de koop en de motorfiets bevalt goed! Netjes en zoals het hoort!
26-4-2020 09:49:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer aangenaam zaken doen met dit bedrijf. Vriendelijk en professioneel. Ging het altijd maar zo! Geweldige motorfiets gekocht en heel erg blij mee!
15-4-2020 11:03:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Het was heel prettig zaken doen met Peter.Alles komt heel betrouwbaar over,en is het ook.Ik heb een mooie,en goede auto,gekocht en mijn auto goed in kunnen ruilen.
4-4-2020 19:24:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag een caddy gehaald hier zag er netjes uit zoals beschreven ben er erg blij mee Peter neemt de tijd ervoor en is erg klantvriendelijk
28-3-2020 12:06:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne ontvangst...eigenaar gaf mij alle tijd om de auto te bekijken ook proefrit maken, werking van auto uitleg gaf een fijn gevoel. De afhandeling van koop en inruil is transparant en goed vertrouwd.
16-3-2020 08:04:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gisteren mijn motor gekocht. Onwijs blij met de goede service, het warme welkom. Alle tijd voor vragen, proefrit, koffie en een praatje. Motor rijdt als een zonnetje. Ik ben tevreden.
4-1-2020 11:14:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
D eigenaar neemt ruim de tijd om een proefrit te maken ede werking van de auto uit te leggen. Je bent geen nummer maar je voelt je gast. De afhandeling van de koop en de inruil is transparant en geeft een goed te oel.
28-11-2019 18:24:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Kleine "issues" met de bij Peters Trading gekochte MB CLC die ik niet zelf kon oplossen. Peter Peters doet dat wel meteen!
22-11-2019 15:53:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Derde keer occasion gekocht super mooie audi a4 bwj 2003 Bij autobedrijf krijg je nog de service die je als klant wenst Dus een goede aanrader om hier uw auto/motor aan te schaffen
14-11-2019 15:53:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Met Peter Peters is het plezierig zaken doen. Mijn Audi A4 ingeruild op een Mercedes CLC met een alleszins redelijke bijbetaling. De aangeboden auto`s zien er zeer verzorgd uit. Peter is steeds bereikbaar en communiceert goed.
14-10-2019 12:48:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Motor in zeer goede staat gekocht met een fijne en snelle service!
12-10-2019 16:01:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijke en hartelijke ontvangst, deskundig advies, prettige manier van communiceren. Kortom, een aanrader!!
30-9-2019 09:13:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Peter is een hele vriendelijke en professionele handelaar. Hij heeft klanttevredenheid, vertrouwen, kwaliteit en openheid hoog in het vaandel staan, wat tegenwoordig helaas bij veel bedrijven een schaarste is geworden. Keep it up Peter!
11-9-2019 16:54:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Al twee maal een tweedehands auto gekocht. Zeer betrouwbaar bedrijf Kan dit bedrijf aanbevelen. Ook als je nadien nog informatie wil kun je hier terecht.
13-8-2019 17:21:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Aankoop van een 2e hands motor, prima behandeld. Tevens een zeer goede nazorg, bij latere issues is dit keurig netjes opgelost.
1-8-2019 11:28:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ben heel tevreden over het zaken doen met autobedrijf peterstrading
28-4-2019 21:49:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heb hier een Seat altea xl gekocht. Hele mooie auto. Toen ik thuis was bleek dat het slot van de deur kapot was. Dit heeft hij op zijn kosten nog gemaakt. Echt super!
17-4-2019 12:40:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
7-4-2019 Heb ik hier een KTM motor gekocht. Peter is een super vriendelijke man die de tijd voor je neemt en met alles mee denkt en probeert te helpen. Lekker bakje koffie gehad en tevreden met de motorfiets naar huis gereden! Absolute aanrader!
17-3-2019 20:15:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben een prachtige mini cooper clubman bij peters Trading opgehaald wat een geweldige auto Een Hele goeie service en een nette opgeruimde plek waar nog meer mooie auto’s en motoren staan.
13-2-2019 20:02:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooie verzorgde auto’s een fijne service en schappelijke prijzen ... bedank!
18-1-2019 17:10:29
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
7
Prima ontvangst, zeer net bedrijf en vriendelijke verkoper. Ik kreeg naar mijn mening veel te weinig terug voor mijn eigen auto. Maar ik heb de auto nog niet heel lang, en volgens de verkoper een moeilijk te verkopen model. Maar iedereen zijn eigen mening natuurlijk. Ik heb hier dus niet gekocht.
18-1-2019 15:20:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
Zeer net en verzorgd bedrijf. Je ziet werkelijk niks van rommel liggen en de auto's staan er perfect bij. Dat zijn punten waar ik persoonlijk op let als ik een onbekend bedrijf binnen stap. Je merkt dat de eigenaar de puntjes op de i heeft, en dat zijn de auto's die hij aanbiedt ook. Een klein minpuntje is de vindbaarheid en herkenbaarheid van het bedrijf. Het is nogal een behoorlijk afgelegen gebied, en op de locatie zelf heb je nog steeds niet door dat je bij een autobedrijf bent aangekomen. Verder prima ontvangst, en wij hebben DE Mercedes gevonden waar wij op zoek naar waren.
15-1-2019 22:04:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Op zoek naar een nette Volkswagen Golf kwam ik een klein jaar geleden terecht bij Peters Trading. Het was de reis naar Limburg zeker waard: klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij Peters hoog in het vaandel. De garage waar ik mijn auto na een eerste beurt afhaalde, complimenteerde mij met de nette, goed onderhouden wagen. Ik rijd er ook na een jaar nog met veel plezier in!
14-1-2019 19:18:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Eerste contact via de mail zeer prettig verlopen. Daarna nog 2 keer contact gehad, 1 maal over de inruil prijs van onze oude auto, en 1 maal voor een afspraak wanneer we langs konden komen. Wij kwamen zelf uit Haarlem en moesten een beetje passen en meten wanneer het het beste uitkwam. Verkoper heeft erg mee gedacht en zelfs tijd gemaakt in zijn privé tijd. Auto stond erbij zoals op internet stond en zoals telefonisch was gemeld. Verkoper heeft verstand van zaken en geeft een vertrouwd gevoel. Afspraken die gemaakt waren werden ook netjes en zorgvuldig nagekomen. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf om zeker in het achterhoofd te houden voor een eventuele nieuwe aanschaf, en zeker aan te raden.
13-1-2019 21:23:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Eerste contact was zeer positief, vriendelijke behulpzame verkoper. Waarna wij al snel samen een afspraak hebben gemaakt. De auto beviel gelijk prima. Alles in orde. Daarna gezamenlijk met een kopje koffie en stukje Limburgse vlaai goed zaken kunnen doen. Totaal geen zakelijke ambiance maar het echte huiskamergevoel!!!!!! Fantastisch werk heer Peters
13-1-2019 21:20:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben zeer vakkundig geholpen en er word tijd genomen om je rustig te woord te staan. Ben zeer tevreden
15-10-2018 19:59:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel verzorgde auto gekocht bij dit bedrijf
8-10-2018 13:14:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Zeer professioneel bedrijf met een uitstekende service tot aankoop en afhandeling hiervan Dit bedrijf zou ik iedereen aanbevelen alsu een betrouwbare occasion zoekt
2-10-2018 20:16:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij waren geinteresseerd in een occasion, hierover gebeld en zeer vriendelijk te woord gestaan. De volgende dag, op zondag, afgesproken. Na snel accoord was alles vlot en goed geregeld zelfs het kenteken overschrijven op zondag. Auto hebben we naar direct meegenomen. Na een paar dagen werden we gebeld of we tevreden waren. Al met al zeer vriendelijk geholpen, top service en net bedrijf
29-7-2018 10:22:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs heb ik bij mijnheer Peters een BMW motorfiets gekocht. Tijdens het kijkbezoek werden we heel hartelijk ontvangen en deskundig voorgelicht. Ook dingetjes die er aan zijn worden benoemd zodat je weet wat je koopt. De bank had een dubbele oversvhrijving gedaan aan Peters, ik werd meteen gebeld en binnen 5 minuten had de heer Peters dit weer terug gestort! Super is ook dat je nadien ook nog gebeld wordt of alles goed gegaan is onderweg naar huis vanaf Neer en een week later weer of alles naar wens is. Dit getuigt nog eens van persoonlijke benadering met zijn klanten, Toppie. Het is een uitermate fijn mens en bedrijf om zaken mee te doen, als ik wat nodig heb en Peters heeft het ga ik zeker weer terug .
20-7-2018 20:46:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goed,eerlijk klein bedrijf. Ook voor een wat oudere auto,zeker aan te raden. (Goeie service/garantie) Zeker het terug komen waard ooit.
8-6-2018 16:02:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Deskundig bedrijf en levert een prima service! Zelfs na aanschaf van de nieuwe auto gebeld door Peter of de auto bevalt en of er nog vragen zijn. Ik raad dit bedrijf dus zeker aan.
7-6-2018 18:14:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bij Peters trading heb ik een Mercedes C180 Kombi gekocht. Het contact met dhr Peters verloopt prima, hij is goed bereikbaar en altijd bereid om uw vragen te beantwoorden middels zijn kennis en ervaring. Ik werd zelfs na 3 dagen door dhr Peters gebeld hoe de auto bevallen was en werd er nogmaals op geattendeerd dat als er vragen zouden zijn ik hem altijd kan bellen. Ik kan u dit bedrijf dan ook zeker aanraden.
16-5-2018 19:07:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw en ik de advertentie van de Renault zagen waren wij gecharmeerd van de auto. Het eerste e-mail contact met Peters Trading was erg positief. Op alle vragen kregen wij direct antwoord en later werd ook e.e.a. telefonisch toegelicht. Al snel een afspraak gemaakt voor een bezichtiging en proefrit. Auto was in perfecte staat, zeer goed onderhouden en de prijs binnen ons budget. De koop was snel rond en een trekhaak snel geregeld. Ondanks dat wij weining KM rijden is de auto perfect voor ons. Wij zijn zeer tevreden over hoe alles verlopen is. Bijzonder goed, vriendelijk en kundig advies en contact gehad. Een paar dagen nadat we de auto hadden gehaald een vriendelijk telefoontje ontvangen met de vraag of alles nog naar wens was. Aanrader!
20-4-2018 14:49:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Recent een fantastische occasion gekocht bij de heer Peters. Nadat vooraf al mijn vragen op een goede en nette snelle manier waren beantwoordt de knoop doorgehakt. Voor een goede prijs hebben we overeenstemming bereikt. Bij ophalen stond de auto er werkelijk als nieuw bij en kreeg ik ruime uitleg over werking en gebruik. Alles tot in detail geregeld. Een dikke pluim voor dit eerlijke autobedrijf.
28-3-2018 16:00:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Een Renault Megane gekocht bij dit garage en de eigen auto ingeruild. Service was verder prima en ben tot nu toe hartstikke tevreden met de auto. Dankjewel Peter!
22-3-2018 08:36:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Fijn ontvangst en prettige onderhandeling. Peter heeft ons zeer goed geholpen toen we vlak voor onze vakantie een andere auto moesten aanschaffen omdat de onze plotseling stuk ging. We zijn erg blij met onze Audi!
6-2-2018 19:05:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben met heel veel plezier een mooie Renault gekocht, en de onze ingeruild. Peter bedankt voor de prettige samenwerking.
25-1-2018 17:42:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een steeds plezierig contact, en we zijn al weer een paar weken blij met onze mooie bus die we voor een goede prijs bij dit bedrijf hebben gekocht. Het was ons de reis van Friesland naar Limburg waard :-)
10-1-2018 10:14:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Na een leuk en uitgebreid telefoongesprek op de zondag, meteen met Peter een afspraak kunnen maken. Zeer nette man met verstand van zaken. Ik ben dan ook zeer tevreden met mijn nieuwe auto, maar ook de service en afwikkeling bij Peters trading.
6-12-2017 16:44:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Deskundig advies en zeer goede service. Alle auto's staan er keurig netjes bij. Peter is een oprechte verkoper die je achteraf ook altijd nog kan bereiken voor advies of de nodige tips!
16-11-2017 21:39:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Perfecte Ford Focus gekocht in hele goede staat. Zeer tevreden.
23-10-2017 07:43:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Na een lange zoektocht hier onze Koleos gekocht. Auto is top. De bijgeleverde garantie loopt via mijn eigen dealer. Zeer tevreden over de aankoop, inruil en afwikkeling.
20-10-2017 10:34:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na een leuk telefonisch gesprek een afspraak gemaakt voor de aanschaf van nieuwe auto met inruil van mijn oude. Samen gekeken na beiden auto's om zo samen tot een overeenkomst te komen, wat ook heel snel lukte. De deskundigheid van Peters Trading is uitstekend! Dat ik de occasion meteen mee kon nemen was heel erg fijn. Ik raad Peters Trading dan ook zeer aan voor iedereen die een leuk, gezellig maar toch deskundig advies wilt betreft aankoop van occasions. Ik zal hier in de toekomst ook zeker terugkomen! Bedankt, Groetjes Jordy
9-10-2017 13:31:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Onlangs een gebruikte personenauto aangeschaft inclusief inruil van de eigen auto. Zeer tevreden over de aanschaf en de snelle administratieve afwikkeling.
6-10-2017 16:18:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mijn auto verkocht aan Peters Autobedrijf. Goede prijs. Vlotte administratieve afhandeling. Vriendelijk, plezierig contact en uitstekende service. Prettig om zaken mee te doen.
5-10-2017 17:06:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik vind Perters Trading een uitstekende bedrijf vriendelijke mensen
2-10-2017 15:18:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs een personenauto aangeschaft inclusief inruil van de eigen auto. Heel erg tevreden over de aanschaf en administratieve afwikkeling.