Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Bel ons gerust, dat vinden we leuk! Tel. 0475-850166........ 7 dagen per week bereikbaar van 07:30u tot 21:30u

Honda Chopper VT 750C Shadow Black Widow 1STE EIGENAAR- NIEUWSTAAT

Prijs
Verkocht
Financieren
Merk
Honda
Model
Chopper
Uitvoering
VT 750C Shadow Black Widow 1STE EIGENAAR- NIEUWSTAAT
Kenteken
MF-TG-66
Carrosserie
Overig
11.960km
Apk
Nee
Datum eerste toelating
18-09-2001
Bouwjaar
09-2001
Kleur
Grijs
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig

Opmerkingen

DOOR INRUIL VERKREGEN!

Origineel Nederlandse motorfiets

Deze Honda VT750C Shadow Black Widow is een zeldzame vondst, afkomstig van de 1ste eigenaresse. De motor verkeert op een paar minimale gebruikerssporen in nieuwstaat, en het chromewerk is in zeer goede conditie.

De vorige eigenaresse, die deze motor nieuw heeft gekocht bij Motoport Westerhoven (Boekjes aanwezig), heeft deze motor altijd liefdevol onderhouden en gekoesterd. De kilometerstand is gecontroleerd en gedocumenteerd door de Nationale Auto Pas / RDW, en deze gegevens worden bij de verkoop verstrekt.

Onderhoud en Prestaties:
Deze motor heeft vanwege het lage kilometrage regelmatig om de 2 jaar een onderhoudsbeurt gekregen. Bovendien is de motor voorzien van twee uitstekende Dunlop banden, waardoor je direct kunt genieten van deze keurig onderhouden Honda VT750C Shadow Black Widow.

Comfort en Kenmerken:
Het comfortabele zadel zorgt voor een ontspannen zitpositie voor de bestuurder, en het duo zadel maakt het rijden met twee personen even aangenaam. De motor biedt niet alleen comfort, maar ook kracht, met zijn pittige tweecilinderblok en het diepe en mooie geluid van de originele uitlaat. Dit is een prachtige chopper voor de echte liefhebber.

Deze motor moet je met eigen ogen zien om zijn zeldzame schoonheid volledig te waarderen. Kom langs, overtuig jezelf en maak kennis met deze uitzonderlijke motor.

Plan een Bezichtiging:
Wacht niet langer om deze Shadow te ervaren. Bel ons voor een vrijblijvende bezichtiging op 0475-850166. Zeven dagen per week, van 07:30u tot 21:30u.

Welkom bij Peters Trading - Uw Partner in Mobiliteit:
Bij Peters Trading bieden we scherpe meeneemprijzen aan, inclusief afleverkosten! Onze jarenlange expertise in de mobiliteitssector staat garant voor een service die verder gaat dan de norm. Wij zijn uw betrouwbare partner voor de in- en verkoop van occasions. Als u overweegt om uw auto, motor, fiets, boot, oldtimer of caravan in te ruilen, helpen we u graag verder. Voor een indicatieve inruilprijs van uw voertuig, dat we nog niet live hebben gezien, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Geopend op Afspraak:
U bent van harte welkom bij ons bedrijf voor een proefrit of bezichtiging, ook in de avonduren of in het weekend! Graag even afspraak maken om teleurstellingen te voorkomen. Alle afspraken voor bezichtiging en proefritten kunnen uitsluitend telefonisch worden gemaakt via ons telefoonnummer: 0475-850166. Wij staan telefonisch zeven dagen per week voor u klaar, van 07:30u tot 21:30u.

RDW-Erkend:
Wij zijn een RDW-erkend autobedrijf, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in al onze transacties.

Combineer uw Bezoek:
Ons bedrijf is gunstig gelegen en een bezoek aan ons kan eenvoudig worden gecombineerd met een trip naar het Designer Outlet in Roermond.

Bekijk onze Website:
Voor meer foto's van onze occasions nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website: WWW.PETERSTRADING.NL.

Contact en Vragen:
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons gerust op 0475-850.166 of 06-464.18.307. U kunt ook een WhatsApp-bericht sturen. Voor bezichtigingen, gelieve een telefonische afspraak te maken.

Adres:
Peters Trading
Dries 23
6086 AV NEER
Telefoon: 0475-850166

Bezoek onze website voor meer informatie: www.peterstrading.nl

Met vriendelijke groet,

Peters Trading
"Het plezier van persoonlijke service"

  • onderhoudsboekjes aanwezig
  • 1e eigenaar
  • Chroom pakket
  • Duo zit zadel
  • halogeen koplampen
  • handgeschakeld
  • Kofferdragers
  • Recent voorzien van een nieuwe accu
  • Schijfremmen voor
  • zeer nette en technisch goed onderhouden motor
  • Zij tassen Leder
  • Zij-standaard
  • Zijtassen
Motor
Brandstof
Benzine
Tankinhoud
15 liter
Vermogen
34 Kw / 47 Pk
Verbruik
Gecombineerd 4.4 l/100km
Euro klasse
Transmissie
Handmatig
Aandrijving
Achterwiel
Cilinders
2 (745cc)
Koppel
64 Nm
Turbo
Nee
Exterieur
Kleur
Grijs
Gewicht
230 kg
Wegenbelasting
€ 32.00 - € 34.00 / € 128.00 - € 136.00 per kwartaal / per jaar
Wielbasis
1640 mm
Interieur
2